Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Hobby elektronika
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
wrobi
aktív tag
No ! Napok óta nincs hozzászólás, pedig ez egy jó kis topik. Igaz, az eredeti témával kapcsolatban egyre kevesebben írnak.
Egy nagyon fontos dologra (ami az adtlapon nincs rajta) remélem már sokan rájöttek: nem mindegy, hogy valaki alkalmazottként írja ki a nettó jövedelmét, vagy vállalkozóként.
Magyar módra:
- alkalmazottként bruttó 300~ az legyen mondjuk nettó 160
- vállalkozóként kapott 300~ az lehet akár nettó 250 is, ha egy jó magyar okoskódóval van dolgunk, sőt ebbe még az áfa elsíbolást bele se vettük, merthogy az úgy szokott lenni, hogy 300+fa.
Nem véletlen, hogy Mo-n a legnagyobb a kisvállalkozások száma ( viszonyítva az alkalmazottakhoz) egész Európában.
Ezt olvastam valahol.
Félreértés ne essék, nem akarok én itt erkölcs csősz lenni. Én is csak azt vallom/fizetem be, amit nem tudok büntetlenül kikerülni.
Amerikában az adóbevételekből már 40-50 éve is tellett spagettiutak építésére ( az űrkutatás, fegyverkezés stb. mellett is ).
Mi úgy döntöttünk, maradunk a kockakőnél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Viccrovat
- GL.iNet OFF topik
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- LEGO klub
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Hgst es seagate 500gb 2.5 hdd
- Hostpost.hu VPS és Webtárhely Bérlés
- Radeon Rx 6600XT/ I5 8400/ 16GB Corsair/ 1TB M2/ 128GB Sata SSD/ 500GB HDD/ Win11
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Akció! Csak tesztelt! WD Blue SN5000 4TB Nvme SSD! 0 Perc - 0 Írás!
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest