Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sakal83
addikt
válasz
-Skylake-
üzenetére
Ertem. Mindenki legyen szakmunkas es irany a gyartosor...
Beszelgess sokat 8 altalanost vegzett emberrel... Es terveztess veluk hazat, mutesd meg magad stb.
Komolyan mondom ezek a bullshitek amiket irtok, kissé nevetsegesek. Szidjatok es tagadjatok azt a rendszert amiben eltek (méghozzá eleg jol). Kozben a tenyek mast mutatnak. Az MBAs kollega jobban keres mint a nem MBAs BA poziban, a leirt MBAs pedig a legjobban keres Egon beosztottjai kozul, es az MBAsak atlagosan tobbet keresnek mint mas felsofoku végzettségűek a kimutatas szerint.
Részemről zartam mert sok nekem

Jo hétvégét.
Kicsit off:
Egyebkent ma lett megvagva a cegemnel az IT projektek 40%a
(ha esetleg valaki megnezne az eddigi hszeimet itt) tobb MBA vegzett is a dontest houok kozott volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
- PlayStation 5
- Yettel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen egeret válasszak?
- Crimson Desert
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Horgász topik
- TV-nézés digitális műholdvevővel
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C) (ELKELT)
- TOP Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 48GB RAM, RTX 5080, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(ha esetleg valaki megnezne az eddigi hszeimet itt) tobb MBA vegzett is a dontest houok kozott volt