Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kobe

veterán

válasz axioma #17399 üzenetére

Nincs gyerekem, kozeljovoben van tervben. Mivel nem a legegyszerubb eset, igy 2 dologban foglalnam ossze a hatekonysagat:
    1, ertelmisegi korben, ismerosoknel 1, ismetlem 1 embert nem lattam, aki celjanak megfeleloen hasznalta volna fel a tamogatast, es ne allampapirt / tobbedik autot vagy tobbedik lakast vett volna befektetesi cellal. A leghasznosabb felhasznalasi mod ennel a retegnel a premium banki ugyfelkent az amugyis nagyon alacsony banki kamaton ketyego hitel 0% hitelre valtasa volt amit lattam.
    Uj hazat, csaladbovitest, ismetlem, 1 sem vallalt be csak emiatt.

2, gyerektema miatt eleg sokat jarunk mostanaban az egeszsegugy erre szakosodott agazataban.
    Ertem en, hogy nagyon kell a 2.5Milla a bmw tourerre tamogataskent, de en speciel orulnek, ha ahol a felesegem szul(ne), ne lenne szoszerint a padlotol plafonig veres es szaros a fekvobeteg osztalyon levo wc, es esrtleg szappan es fertotlenito is jutna a tartoba ha mar felszereltek.
    Megjegyzem, ez budapest egyik kozponti nogyogyaszati, szuleszeti klinikaja, ahol elvileg 0-24ben szuleszet, meddosegkezeles es ujszulottgondozas van.
    Ha egy ilyen szakosodott intezmenyben ez a legjobb amit nyujtani tudnak, akkor eleg szomoru, hogy mi is a prioritas a tamogatasok kozott..... Mondjuk az adokedvezmenyhez nem art ha nem hal bele anya / gyereke valami fertozesbe
    Szoszerint a kutyam se szulne meg ilyen korulmenyek kozott, de a kormany azt hiszi ha hozzadvagnak par millat, akkor majd az emberek mennek tomegevel hasonlo helyre szulni..... Haaat, ez egyreszt tuneti kezeles, masreszt eleg alacsony ertelmi szinvonalat feltetelez a tamogatott celcsoportrol.
    40-50millabol azert jo sok felszerelest lehetne venni, plane sokszor 40-50M-bol....

Új hozzászólás Aktív témák