Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz
Jhonny06
üzenetére
Tervezni szerintem - fovarosban - akkor lehet belole ha egyedul vagy, es ehhez merten allandoak a kiadasaid, vagy parban is kiegyensulyozottak a jovedelmi aranyok es a masik nem keres szignifikansan kevesebbet + stabil csaladi hatter van.
Addig meg ahhoz is keves.
Legalabbis szerintem penzugyileg tudatos ember nem netto 600-bol fog 40-45 millas lakast + meg 40-50milla nyugdijmegtakaritast osszeszedni, pedig a realitas sajnos hogy a 0 hiteles balanszhoz + nyugdijas fejfajas elkerulesehez ennyi kell. Minden ami 100 milla felett van, az a jatszospenz, de addig robot es a nyugodt megelhetesert kuzdes.
Es szerintem rengeteg legalabb 900K s fizuval biro ember van olyan messze a 100 milla (onerobol osszeszedett) vagyontol, mint mako jeruzsalemtol
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16 Pro 128 GB Natural Titanium 2027.01.28-ig ISTYLE Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest