Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jokerone

tag

Sziasztok!

Tesómnak rendeltem egy online boltból ezt a játékot szülinapjára. Odaadtam neki, és szólt, hogy a vírusírtója 2 férget talált. Kérdeztem egy másik topicban, hogy mit tegyek, írták a vírusírtós topic linkjét, hogy kérdezzem meg ott.
    Vírusírtós topikban azt tanácsolták, kapcsoljam ki a NOD-ot, telepítsem a játékot, és futtassak egy víruskeresést. Ez rendben is lenne, de mióta felpakolta félig a játékot, fagyott minden, és nyomtam egy restartot, azóta azt a hibaüzenetet kapom, hogy: "Nincs elég hely a kiválasztott meghajtón, szabadítsak fel helyet."
    Kipróbáltam sok mindent, de sehogy sem ment...ekkor találtam meg ebben a topicban D_r_u hozzászólását, naccerű, sikerült feltenni...(egyébként nem értem, hogy 3,5 Gb szabad hely van a C-n, de nincs neki elég hely, pedig a játék 2,5 Gb-ot pakol fel). De nem működik továbbra sem. Azt a hibát dobja, hogy nem találja valamelyik fájlt, a NOD pedig továbbra is visít, hogy férget talál. Registry-ben már vissza lehet állítani telepítés után az eredeti program files helyét, ugye? A szoftver eredeti, de ennyit még semmivel sem sz*ptam...
    Ha valakinek lenne ötlete plz írjon.
    Üdv!

Új hozzászólás Aktív témák