- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemma
addikt
válasz
Bencus88 #5012 üzenetére
No offense, de azért tanulóvezetőként könnyű ezt mondani, egy évvel ezelőtt én sem úgy vezettem, ahogy most. Tanulás közben az ember korlátok között van, 2500-as fordulat fölött sosem használtam a tanulóautót, nem előztem, nem hallgattam zenét, stb.
Ha a saját kocsidban ülsz, nyilván máshogy vezetsz, és talán a határokat is jobban feszegeted.
Ezt csak a saját példámból írtam... -
-
-
jerry311
nagyúr
válasz
Bencus88 #4486 üzenetére
Kimaradt az előzőből...
Nyilván egy autóm van, de gyakran vezetek másik autót is. Egyikkel sincs / nem volt ilyen bajom, 15-20 perc és minden simán megy. De az a bimmer szivatott végig,
Lucif-R is kipróbálta egy rövid menetre, neki nem voltak ilyen problémái. Szóval a hiba valószínűleg bennem van, de miért csak ennél az egy autónál? -
jerry311
nagyúr
válasz
Bencus88 #4483 üzenetére
Belefér egy-két lefulladás.
Nemrég voltam Frankfurtban 2 hétre. Bérautó: BMW 320d, 12000 km, szinte új.
Két hét alatt beletettem 1000 km-ert és nem tudtam megszokni, pedig vezettem már jónéhány autót. Nem is emlékszem mikor fulladtam le utoljára autóval, ezzel a bimmerrel sikerült naponta legalább egyszer, pedig nem volt semmi műszaki problémája. 1-ből nem tudtam vele 2-be váltani rángatás nélkül.
Előtte 3 héttel hasonló Svájcban, csak ott egy 10 éves 320d volt az autó, azzal nem volt semmi hasonló gondom...
Nem értem...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest