Új hozzászólás Aktív témák
-
Brekii
tag
Nekem 5 Pro-m van. 24 órában hordom (néha 25 :-) ) és nekem 3 napot bír ki. Csak fürdéskor veszem le, mert bár kibírná, de csak dzsuvás lesz mindenütt. Addig ráteszem a töltőre, így az egész hetet végig tudom használni. Munkásórának van egy Classic 4 ami pedig 2 napot bír egyébként. Én nézegettem de androidos berkekben nem találtam olyan órát ami többet bír és tudja azt amit a Samsung. Én használom rendesen, fizetek vele, hangjegyzet, okos otthon vezérlés, ébresztések, pulzus és tevékenységfigyelés, alváskövetés, naptár, időjárás. Kapom a kaputelefonról és a kamerákról a képet. Magam csinálom a számlapot, és szépen tud váltani az órák között. Megnézném azt a csuklóketyerét ami ezt tudja.
-
NvidiaRTX
őstag
"akkor hogyan lesz üzemidő növekedés" (kijavítva ékezetesre)
Úgy ahogy az S23 Ultra esetében is történt holott az akku ugyan akkora maradt mint az S21-S22 Ultránál. Egyszerűen egy energiatakarékosabb hardver lett belerakva a telóba és kész. Ennyit számít. A lünetta meg sztem mind1. -
mutyuru
aktív tag
Skacok lehet en vagyok az ertetlen, de az 5pro akku merete 590-es es az itt - vagy a sammobilon - kozolt adatok eleg messze vannak ettol, akkor hogyan lesz uzemido novekedes a 6 classic (vagy ha pro) eseten?
Energiatakarekosabb jobban optimalizalt proci? Vagy a tenyleges lunetta a tetejen ilyen sokat jelent? -
Gubu0101
veterán
En meg arra nem tudtam rajonni,hogy hogyan lehet elocsalni pl. messengernel a billentyuzetet,ha lehet
-
NvidiaRTX
őstag
"Más gyártó 1 hónapot is kibír... "
Ember fogalmad sincs arról mit beszész...
Nagy valószínűséggel a te általad felhozott hosszú űzemidejű tárgy egy aktivitásmérő eszköz és nem okosóra.
Nézd meg mi a különbség a két eszköz között Jézusom és ez egy szakmai fórum...Tudod ha feleslegesen bekapcsolsz mindent egy okos eszközön ne csodálkozz azon ha piszok gyorsan lemerül.
A Watch 5 Pro topic-ban 3-4-5 napokat írnak ez az ápülhöz képest nagyon jó.
Az meg már csak hab a tortán hogy a telódat is naponta töltöd akkor miért baj ha az órádat is kell?
Főleg a duál vezeték nélküli töltők korában... -
Janaboy
veterán
Ha stabil 4-5 nap meglenne, akkor jó lenne.
Nekem a Venu 2 6-7 nap körül van, bár ott meg az üzenetek kezelése lehetne jobb és sajna térkép sincs. -
Szeko2
tag
Nem beleszólván, csak hozzászólván.... nekem egy Huawei Watch3-asom van, e-simes.
Ha minden, ismétlem MINDEN be van rajta kapcsolva az edzést leszámítva, akkor 4 napig bírja. Edzés módban 26 órát tud, ha pedig "ultra takarékos" módban van, akkor hét nap alatt (mindig vasárnap este töltöm csak) 45%-ra merül le.
45%-ról 100%-ra való feltöltés pontos idejét nem tudom, mert vasárnap este, mikor fürödni, borotválkozni, hajat mosni megyek, akkor rádugom töltőre, és mire kijövök a fürdőből, addigra 100%-on van (max 40 perc kábé). -
Mobilking
csendes tag
válasz
[Prolixus] #6 üzenetére
Nem is értem más gyártó már lassan ott tart hogy 1 hónapig is bírja!
-
Mobilking
csendes tag
válasz
[Prolixus] #2 üzenetére
Nálam 1-sem bírt ki másfél napnál többet!
-
Mobilking
csendes tag
válasz
[Prolixus] #2 üzenetére
Nálam még 1 sem bírt ki másfél napnál többet!
-
válasz
[Prolixus] #2 üzenetére
Mármint 8 óra helyett 10 ott, ahol gsm modul is van a készülékben?
-
[Prolixus]
addikt
2 nap helyett 3 nap lesz az üzemidő.
-
Lajmund
őstag
Jó lenne ha a pro 50mm+ lenne. És valami normálisabb külsővel mint az 5 és snapi procival. Akkor instant buy lenne. De egyenlőre a garminokkal szemezek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Összesen négy modellt várunk a nyáron, a Classic széria pedig ismét funkciógyűrűt kínálhat.
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Apple watch SE 2022 40mm GPS dobozos akku 94%
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- Xiaomi Watch S3 - Garanciális
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- 19.900 Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest