Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Riasztó topik
-
PROHARDVER!
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
válasz
CoolBoy323 #4243 üzenetére
Sehogy, még mindig nem lépett fel a gyerek. FB-on is megtaláltam, de ott se aktív; gondolom nyaral(telel) vagy nem tudom. Addig viszont nem jelentem fel, amíg nem reagál, mert hátha szorult bele kis józan ész.
Henker2 tegnap-tegnapelőtt beszéltem pont Dominó85-tel és azt mondta, hogy gyári 4.0.4-es etotalk-os rommal csinálta a képeket, DE sokkal többet lőtt és közülük válogatta a jobbakat. Nemmellesleg rengeteg romot próbáltam az elmúlt napokban és nekem bármelyik 4.0.4-es ocsmány képeket csinált. Sok 4.1.2-es is. De most az egyik felrakás után egy 4.1.2-es megtáltosodott (??) és elég jó képeket lövök vele. Olyan rom, ami már volt fent és akkor rossz képeket csinált. Ha ezt nekem valaki meg tudja magyarázni..
Ja most gyári fényképezőről beszéltem, mert próbáltam mellette 3 másikat, de azok vagy ugyanolyan, vagy rosszabb képeket készítettek.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest