Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi erősítő építése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
-
PROHARDVER!
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
válasz
CoolBoy323 #4243 üzenetére
Sehogy, még mindig nem lépett fel a gyerek. FB-on is megtaláltam, de ott se aktív; gondolom nyaral(telel) vagy nem tudom. Addig viszont nem jelentem fel, amíg nem reagál, mert hátha szorult bele kis józan ész.
Henker2 tegnap-tegnapelőtt beszéltem pont Dominó85-tel és azt mondta, hogy gyári 4.0.4-es etotalk-os rommal csinálta a képeket, DE sokkal többet lőtt és közülük válogatta a jobbakat. Nemmellesleg rengeteg romot próbáltam az elmúlt napokban és nekem bármelyik 4.0.4-es ocsmány képeket csinált. Sok 4.1.2-es is. De most az egyik felrakás után egy 4.1.2-es megtáltosodott (??) és elég jó képeket lövök vele. Olyan rom, ami már volt fent és akkor rossz képeket csinált. Ha ezt nekem valaki meg tudja magyarázni..
Ja most gyári fényképezőről beszéltem, mert próbáltam mellette 3 másikat, de azok vagy ugyanolyan, vagy rosszabb képeket készítettek.
Új hozzászólás Aktív témák
- KÉSZPÉNZ AZONNAL! iPhone felvásárlás - Budapest
- S21(128/8) dobozával tokkal
- 1,5 hónapos Honor 200, 12/512gb, Fekete, közel 2 év garanciával, eladó!
- Google Pixel 9 Pro 128gb, 1év garancia, független, makulátlan, sok kiegészítővel.
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest