- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
JIAYU G2F
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
Ha 6 órán át töltődik, akkor vagy a töltőd nem ad le 2-300mA-nél több áramot, vagy valami olyan szinten beakadt, hogy annyira szívja, hogy alig tud töltődni. Ezt úgy tudod kiszűrni, hogy vagy másik töltőt használsz és megnézed azzal mennyi ideig tölt, vagy kikapcsolt állapotban töltöd (én ezt csinálnám) amikor tuti nem fut rajta semmi. Elvileg 2 óra alatt fel kell töltődnie annyira hogy kialszik a led.
Attól hogy majd javul némileg az eredmény többszöri feltöltéssel, nem szabad csodát várni. Magának az aksinak tökmindegy, a kijelzésben lehetnek különbségek. De nem ilyen drasztikus merülésnél amit te írtál.poffsoft (832) - minden topikban rendszeresen felüti a fejét ez a fólia kérdés. Aki szerint a gorilla glass 2 a legkeményebb anyag a világon, az még nem gondolkodott el azon, hogy ha így lenne, akkor semmi sem indokolta volna a Gorilla Glass 3 létrejöttét.
-
shootme2
senior tag
Nekem is TD-SCDMA G2F-em van aliexpressről a rom verzió is ugyanaz. Nekem kellett 4-5 töltés mire normálisan kezdett működni most 2 óra wifi-net + 2,5 óra telefonálás + 1,5 óra zenehallgatással 2 nap 21 órát ment. Huawei 1A töltővel töltöm miután zölden világít még 1 órán át rajta szoktam hagyni. Kínai appokat nemárt kigyomlálni belőle én ezzel kezdtem a használatbavételt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Home server / házi szerver építése
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Borderlands 4
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest