Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini-ITX
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Aktív témák
-
Arphox
tag
Sziasztok!
Szeretném kérni, hogy a hardverapró súgójába kerüljön be pár fontos dolog még az értékelési rendszerrel kapcsolatban:
1. A jegelésről, mint funkcióról semmi nincs a súgóban, ezt fontos lenne pótolni.
2. Nem találtam arra vonatkozóan útmutatást, hogy mi a teendő akkor, ha a terméket már elvitték, de a vásárló még nem kezdeményezett értékelést.
2b) Az is belekerülhetne, hogy mi a teendő, ha a vásárló már megvette a hirdetésben szereplő terméket, de értékelést nem hajlandó kezdeményezni. (Én most ebben a helyzetben vagyok.)
3. Hasznos lenne az is, hogy: értékelést kezdeményezni mikor lehet: archív hirdetésre tudtommal nem lehet, de vajon jegeltre igen? Ezt is jó lenne beleírni.A fentiek csak példák, látszik hogy a súgón bőven lenne mit fejleszteni. Szeretem a hardveraprót, így még jobb lenne!
(És ha a helyzetemmel kapcsolatban adnátok tanácsot azt előre is köszönöm!)
Aktív témák
- Lenovo LOQ 15IRX9, 15,6" FHD gamer laptop , i7-13650HX, RTX 4050,Windows 11
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, szép állapot, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7400 i7 8665U, 16GB RAM, SSD, jó akku, szép állapot, számla, 6 hó gar
- Eladó szinte új Amazon Echo Buds 2 aktív zajszűrős TWS
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest