Hirdetés

Aktív témák

• ng0ofy

KORREKTOR

válasz mcroberto #1804 üzenetére

Pár általam tapasztalt hiba, hiányosság. Remélem egy hónap elég lesz javítani mindent (:

- prohardver lapcsalád oldaláról nem tudtam belépni átlépéssel, csak a hardverapro.hu címen. amikor ott bejelentkeztem már a prohardver fórumban lévő linkről is át tudtam lépni.
    - Az egész oldal nagyon lassú. Szép, szép grafika, de borzasztó lassú.
    - Grafika: igényes, esztétikus. Egy barbie oldalon. Vmi mást nem lehetett volna? A régi nagyon jó volt. A prohardveres téma is esztétikus, áttekinthető, jó a kontrasztja, könnyen olvasható. Valamint gyors.
    - nagyon jó, hogy van külön böngészés és keresés, nekem kifejezetten tetszik. Az, hogy a keresésnél várost előcsalogatni művészet már nem. Régen súlyozva voltak a városok előfordulásuk szerint, valahogy azt a listát kellene átültetni és nem a magyar települések abc sorrendjét. Betűt lenyomva nem tudtam benne ráadásul keresni!
    - A részletes keresés során van, hogy elsőre nem dob ki találatot, ha újra keresek ugyanazokkal a feltételekkel, igen.
    - Nem lehet látni, hogy ki adta fel a hirdetést. Szerintem sokan azt is néztük, hogy ki a hirdető, nem csak a terméket és az árát.
    - Nem követhető (számomra), hogy ki kinek válaszolt a termék kommenteknél. Persze majd lesz kérdezz-felelek, mint vaterán, gondolom, de addig is lehetne valami hivatkozás a forumról. A külön motor nem fér hozzá minden adathoz ezek szerint?

Aktív témák