- Milyen TV-t vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- Gaming notebook topik
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
-
PROHARDVER!
Aktív témák
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
mcroberto #1804 üzenetére
Pár általam tapasztalt hiba, hiányosság. Remélem egy hónap elég lesz javítani mindent (:
- prohardver lapcsalád oldaláról nem tudtam belépni átlépéssel, csak a hardverapro.hu címen. amikor ott bejelentkeztem már a prohardver fórumban lévő linkről is át tudtam lépni.
- Az egész oldal nagyon lassú. Szép, szép grafika, de borzasztó lassú.
- Grafika: igényes, esztétikus. Egy barbie oldalon. Vmi mást nem lehetett volna? A régi nagyon jó volt. A prohardveres téma is esztétikus, áttekinthető, jó a kontrasztja, könnyen olvasható. Valamint gyors.
- nagyon jó, hogy van külön böngészés és keresés, nekem kifejezetten tetszik. Az, hogy a keresésnél várost előcsalogatni művészet már nem. Régen súlyozva voltak a városok előfordulásuk szerint, valahogy azt a listát kellene átültetni és nem a magyar települések abc sorrendjét. Betűt lenyomva nem tudtam benne ráadásul keresni!
- A részletes keresés során van, hogy elsőre nem dob ki találatot, ha újra keresek ugyanazokkal a feltételekkel, igen.
- Nem lehet látni, hogy ki adta fel a hirdetést. Szerintem sokan azt is néztük, hogy ki a hirdető, nem csak a terméket és az árát.
- Nem követhető (számomra), hogy ki kinek válaszolt a termék kommenteknél. Persze majd lesz kérdezz-felelek, mint vaterán, gondolom, de addig is lehetne valami hivatkozás a forumról. A külön motor nem fér hozzá minden adathoz ezek szerint?
Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged