Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- Kérsz egy pohár hardverbólét?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Philips LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cybear
csendes tag
Köszi Jeges.
Még egy kérdés: a select box egyik feliratát hogyan érem el, pl.
<form><select id="chtip">
<option value="3410">ValamiSzóval a "Valamit" kellene elérni javascriptből, mint ahogy az értékét document.getElementById('chtip').value - val.
-
cybear
csendes tag
Köszönöm
Végül sikerült megoldanom. Az én módszerem az volt, hogy 4 számjegyet adtma meg és először az első 2-t kérdeztem le, utána meg a második 2-t.
Az viszont érdekel, hogy a 34_12 módszernél hogyan tudtam volna szétválasztani a "_" segítségével? -
cybear
csendes tag
Sziasztok!
A következő problémához kérném a segítségeteket.
Van egy comboList-em:
<form><select id="chtip">
<option value="34">valami
...document.getElementById('chtip').value segítségével elérem a kiválasztott opció "value" értékét (itt 34) és tudok vele számolni. Viszont én egy opciónál két értékkel szeretnék számolni, vagyis pl. a "valami" kiválasztása esetén nem csak a 34-el, hanem egy másik hozzá tartozó értékkel is.
A kérdésem az, hogy hogyan tudnék két "value"-t definiálni egy opcióhoz?
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
- Beszámítás! Acer Nitro V16 ANV16 120Hz Gamer notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest