Hirdetés
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Milyen házat vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi haladó szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- OLED monitor topic
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oO7
őstag
Sziasztok!
Egy olyan javascript után keresgélek ami a scrollbar mozgását simítja el.
Itt egy [link]. Nem erre a scriptre gondoltam, de ennek a hatása olyan, mint amire én gondoltam
Régen már láttam ilyen scriptet, csak nemtudom hol
Aki tud ilyet pls priviben írjon.
Előre is köszi,
oO7
[Szerkesztve] -
oO7
őstag
Hogy mit szeretnék pontosan csinálni... ott van a linkben a kép... egy sima téglalap alakú képet szeretnék térbe beforgatni... A PHP topikban meg kérdeztem de asse monták hogy lehet vagy nem... nemhogy megoldást
de majd megpróbálom még1x -
oO7
őstag
hohóóó... a PHP az még jobb is lenne... nemtudod véletlenül, hogy hol találok ilyet ? vagy hogyan keressem ?
-
oO7
őstag
Hi all megin!
Egy újabb kérdésem volna... Hogyan lehet (ha lehet) kép transzformációt csinálni javascriptel ? Hogy pontosíccsam mire is gondolok itt egy [link] -
oO7
őstag
Hát azér... vannak javascript scrollbarok... nem montam hogy feltétlenül az eredetit kellene vezérelni... és az oldal háttérbetűnés effektjét is meglehet csinálni... csak nemtudo mhogy
Mindekttőre láttam már példát... csak ugye nemtudom hol
Aztán reméltem hogy itt már találkozott vki ilyennel vagy tud segíteni -
oO7
őstag
Hi all!
Két fél effektet keresnék az oldalamra... Az egyik az, hogy az oldal alja és teteje a háttérbe tűnnyön át... tehát ne legyen ilyen fix alja meg teteje az oldalnak...
A másik pedig egy olyan scrollbar lenne aminek a mozgása kicsit ki van simítva (smootholva)... tehát ha én hirtelen megállítom valahol az akkor sem fog hirtelen mozdulattal megálni hanem egy kicsit továbbcsúszik és szépen lelassul...
előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen házat vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Philips LCD és LED TV-k
- Robotporszívók
- Battlefield 6
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Dobozos ÚJ Asus Vivobook 15 Intel Core 7 150U 16 GB RAM 1 TB SSD FHD Garancia
- Xbox Series S 512 GB, Minden tartozékával kiváló állapotban
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- 6 GB-osGeForce GTX 1660 SUPER (OEM HP)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mindekttőre láttam már példát... csak ugye nemtudom hol
Aztán reméltem hogy itt már találkozott vki ilyennel vagy tud segíteni