- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
"de a konkrét kérdésekre a válaszokat magadnak kell megtalálni"
Ezt én is így gondolom, maximálisan egyetértek vele. Engem is érdekelnek a weboldalak készítésével/programozásával kapcsolatos dolgok, én "hobbi szinten" foglalkozok ezzel, rengeteget olvasok, nézelődöm a témában, és ami a legfontosabb, gyakorlom, próbálgatom a script írást, mert csak a saját tapasztalataim után mondhatom azt, hogy értem azt, amit csinálok. Nyilván rengeteget kell még tanulnom, a legfontosabb, hogy értsem, hogy mi miért és mitől van, ezt pedig csak saját tapasztalás útján lehet megtanulni, ezt én is így gondolom.
Ezzel együtt azonban ötleteket, némi segítséget szerintem nem szégyen kérni, és az okosabbtól nem szégyen tanulni. -
EmberXY
veterán
Hát nincs kizárva, hogy valami kimaradt...
Bár mostanság elkezdtem js-sel foglalkozni, de még rengeteget kell tanulnom, hogy ne érjenek ilyesféle meglepetések...bár így is elég sok fura dologgal találkoztam már, pl hogy megírok egy scriptet, és vagy az IE, vagy a FF nem hajlandó végrehajtani...
Mindig van új a nap alatt, de ezzel a "letiltom, de mégis megy" dologgal bevallom, én sem tudok jelenleg mit kezdeni.. -
EmberXY
veterán
Ez tényleg egy fura oldal... számomra is paranormális, de valóban minden műxik tovább.. biztos, hogy JS ez?
Még a végén azt hinné az ember, hogy flash..
Egyébként amire én gondoltam, az a képen látszik, odarak egy nyelvet, amit a js letiltása után már nem jelenít meg, ekkor még én is azt hittem, hogy mindent értek, de akkor már ketten vagyunk...
-
EmberXY
veterán
A www.sonicwall.com oldalra gondolsz?
Nekem normál esetben a menükön lépkedve aláhúzott lesz a menüpont, és elékerül egy nyelv megnevezés, ha letiltom a js-t, és frissítés nélkül újra próbálom, nálam az aláhúzás ugyan megmarad, de a nyelveket már nem teszi elé, vagyis letiltja ezt a dolgot, bármiféle cache ürítés nélkül is...és ahogy a pipát visszateszem a js mellé, újból megjeleníti..
Én Win 7 alatt FF 3.6-tal próbáltam..... -
EmberXY
veterán
A google a barátod.
Első nekifutásra..: Search: Wrapper.createfile Error
Én ugyan nem tudom megoldani a problémát, de páran már találkoztak vele, hátha lehet találni valami hasznosat.. -
EmberXY
veterán
válasz
Zoli1222 #1604 üzenetére
Nincs mit, amit írtam, az végülis akkor lenne célszerű, ha konkrét űrlapon dolgozunk (--a kódban, amit írtál, a js hoz létre egy formot, tehát nincs alapból megadva az űrlap--), ott aztán akármit be lehet kérni, rengeteg módon meg lehet hívni az előre megírt js függvényeket, én általában mindig ilyen űrlapokkal szoktam dolgozni, ha adatokat kell bekérni.
-
EmberXY
veterán
válasz
Zoli1222 #1600 üzenetére
Elnézést, hogy belekontárkodok, de hátha tudok én is segíteni, ha már erre járok..
Ha jól értelmezem a dolgot, akkor 3 értéket szeretnél bekérni, amikkel azután a script elvégzi a számításokat..
Én 3 szövegmezőt adnék meg, az adott űrlapon, értelemszerűen a 3 érték bekéréséhez, testreszabás már részletkérdés, csak legyen elnevezve mindegyik (mezo1, stb) majd a váltózókat úgy hoznám létre, hogy
var a=parseInt(document.form_neve.mezo1.value);
var b=parseInt(document.form_neve.mezo2.value);
var c=parseInt(document.form_neve.mezo3.value); (ha tizedestört is lehet az érték, akkor parseFloat...), így a változók azt az értéket fogják tartalmazni, amit beírtál az egyes mezőkbe..
Aztán persze különféle ellenőrzéseket be lehet iktatni, hogy csak helyes formátumot vihessenek a mezőbe, ne írkálhassanak be mindenféle karaktereket, stb, de ez már részletkérdés..
Remélem, hogy segítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Google Pixel topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Vigneau interaktív lokálblogja
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra 2év garancia!
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- G.SKILL 32GB Trident Z5 DDR5 6400MHz CL32 KIT F5-6400J3239G16GX2-TZ5S
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe gar
- Nitro AN515-44 15.6" FHD IPS Ryzen 5 4600H GTX 1650 16GB 512GB NVMe gar
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest