- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Egyelőre táblázattal segíti a Borderlands 4 futtatását a Gearbox
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gamepad
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirtomi
tag
Van egy jó kis webes térképi alkalmazásunk. Ha az eléréséhez szükséges linket bemásolom az explorerbe, akkor simán elindul az oldal. De ha elmentem a kedvencek közé és onnan akarom indítani, akkor elszáll egy hibával. Az alkalmazás tömve van javascripttel és úgy tűnik, mintha az egyik frame-be még nem töltötte volna be a html lapot, mikor már hivatkozna annak tartalmára.
FF-ben működik rendesen és kollégám ugyanolyan explorer böngészőjében is, csak nálam és a főnök gépén nem megy Smiley
Mi lehet ez a probléma? Fél napom ráment már, de nem tudtam rájönni. -
sirtomi
tag
Sziasztok!
Karakter kódolási problémám van!
Van egy javascriptes baromi nagy alkalmazás, ami előre elkészített és nekünk csak plusz funkciókat kellett hozzáírni.
Előjött egy olyan probléma, hogy a ő és ű karakterek Explorerben az ablak átméretezésével o-ra illetve u-ra módosulnak.
Az ablak átméretezésével frissül az egész alkalmazás, újra lekér mindent a szervertől. Nem értem, hogy elsőre miért tudja megjeleniteni az ő és ű karaktereket, egy frissítés után meg nem.
A html oldalakat szinte teljesen a javascript rakja össze. A karakter kódolás mindenhol iso-8859-2.
Valami tanácsot adjatok légyszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest