Hirdetés
- Közvetve bedarálja az AI a Switch 2 tárhelyét
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Minden PC-ből konzolt csinálna a Microsoft
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lokids
addikt
vsCode.
Kicsit átírtam, most így néz ki, de a probléma, hogy figyelmen kívül hagyja az if-et, az megmaradt:
const [clocks, setClocks] = useState({breakCount: 5,sessionCount: 25,})const [szunet, setSzunet] = useState(true)const [start, setStart] = useState(false)const [secound, setSecound] = useState(25*60)useEffect(()=> {let interval = null;if (start){interval = setInterval(() => {if (secound === 0){if (szunet){setSecound(clocks.breakCount * 60)setSzunet(!szunet)} else {setSecound(clocks.sessionCount * 60);setSzunet(!szunet)}} else if (secound > 0) {setSecound((prev) => prev - 1)}},100)}else{clearInterval(interval)}return () => clearInterval(interval)}, [start])Az if (secound ===0) nem teljesül 1x sem. Pedig eléri a 0-át. Majd utána -1, -2 stb...
-
nevemfel
senior tag
-
lanszelot
addikt
Először is nagyon szépen köszönöm a segítséget mindenkinek
Az globális változó. Bent is érvényes. Gondolom azt akartad írni, hogy az értéke nem érvényes bent.
Igaz, el bambáztam
Zedz: az nagyon rossz példa.
Html gombot onclick eventtel sokkal jobb kikérni
Illetve a js borzasztó xarul kezeli a dátumot.
Ahol lehet kerülni kell, mint a tüzes vasat.Bzozoo : majd utána nézek, hogy az hogy van.
-
berbatov2
senior tag
i megkapja az értéket ki console.logoztam több helyen is és jó. Az a bajom, hogy én azt szeretném, hogy a #gomb megnyomásakor 1-el nőjön a #gomb10 lenyomásakor pedig 10-el a #counterem. Amennyiben a noveles fv-nek nem adok paramétert, hanem i-t növelem eggyel (az i+j helyett ugye), akkor működik, de nyilván akkor csak az eggyel növelés gomb használható.
A fent látható kód viszont lefut a #counterben levő nullát átírja 11-re ( gombnyomás nélkül) és többet nem reagál nyomkodásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 5400 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 16 256 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- EliteBook 860 16 G10 27% 16" FHD+ IPS i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Xbox series X+kontik+füles ajándék tölthető elemekkel és töltővel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 12.52-ES PS4 IS !
- Foligain Minoxidil 2 db flakon (2 havi adag)
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest