Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egérpad topik
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ne érts felére, nem ellenkezni akartam és most sem azt akarok, mindent megértettem amit mondtatok. Csak fáj belegondolni, hogy egy látott "valami" alapján megkísérel az ember megvalósítani egy projektet, mert meg van győződve róla, hogy működik, mert látott ilyet valahol és a vége az, hogy koppen egyet, mert mégsem lehetséges.
Egyébként nem foglalkozom ArduIno-val, PIC-es vagyok, Assembly-ben.
Szóval igen,
csak az fáj, hogy 3 napig dolgoztam valamin, amit ha utána járok, előbb is megtudhattam volna, hogy felesleges időt ölni bele.Nem az elvesztegetett órákkal van itt a baj, hanem azzal, hogy mindezt megúszhattam volna, ha előbb kérdezek. Persze erre mondják, hogy van, aki mások kárán tanul és van, aki még a sajátján se. Nos, én most a kettő között érzem magamat, félúton
Egyetlen dolgot tudok most csinálni, ami nem más, mint megköszönöm nektek az oktatást és nézek magamnak egy új irányt. Tehát: Köszönöm!
Szerk.: Utólagosan módosítok egy kicsit: Nem létezik a programozásban elvesztegetett idő. Hiszen a gyakorlás mindig új tapasztalatokkal gazdagít és ez most sem volt másként.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- Google Pixel topik
- Nintendo Switch
- Elektromos cigaretta 🔞
- Linux felhasználók OFF topikja
- Bittorrent topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- DJI Osmo Pocket 3
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest