- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Fujifilm X
- Kompakt vízhűtés
- Wake on lan hogyan?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Y
őstag
Ne érts felére, nem ellenkezni akartam és most sem azt akarok, mindent megértettem amit mondtatok. Csak fáj belegondolni, hogy egy látott "valami" alapján megkísérel az ember megvalósítani egy projektet, mert meg van győződve róla, hogy működik, mert látott ilyet valahol és a vége az, hogy koppen egyet, mert mégsem lehetséges.
Egyébként nem foglalkozom ArduIno-val, PIC-es vagyok, Assembly-ben.
Szóval igen,
csak az fáj, hogy 3 napig dolgoztam valamin, amit ha utána járok, előbb is megtudhattam volna, hogy felesleges időt ölni bele.Nem az elvesztegetett órákkal van itt a baj, hanem azzal, hogy mindezt megúszhattam volna, ha előbb kérdezek. Persze erre mondják, hogy van, aki mások kárán tanul és van, aki még a sajátján se. Nos, én most a kettő között érzem magamat, félútonEgyetlen dolgot tudok most csinálni, ami nem más, mint megköszönöm nektek az oktatást és nézek magamnak egy új irányt. Tehát: Köszönöm!
Szerk.: Utólagosan módosítok egy kicsit: Nem létezik a programozásban elvesztegetett idő. Hiszen a gyakorlás mindig új tapasztalatokkal gazdagít és ez most sem volt másként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jövedelem
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Autós topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Fujifilm X
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Meta Quest 3 akkumulátoros fejpánt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest