- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Canon MILC: EOS R és M topik
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
btz
addikt
válasz
martonx #7954 üzenetére
Szerintem pedig belefér a fórum keretei közé egy egy probléma JavaScriptel való megoldása. A programozás is azért van, hogy problémát oldjon meg, nem önmagában azért, hogy az unalmas perceinket ezzel töltsük ki.
Én úgy érzem, hogy hogy lehet így is megtanulni a dolgot, problémák megoldása közben. Hidd el, hogy az elmúlt pár hónapban mióta komolyabban foglalkozom programozással, nagyon sokminden megértettem megtanultam, nem csak a kosz ragadt rám.
A fenti példából is sokat tanultam és utána is olvastam pár dolognak. Nem ezzel foglalkozom napi 8 órában, nem ez a fő profilom, így idő hiányában lassabban haladok, mint ha egy tanfolyamon napi 8 órában, vagy a teljes munkaidőmben ezzel tudnék foglalkozni
Sajnos a jelenlegi gazdasági helyzetben nem fér bele százezrek kiadása tanfolyamokra, szakértőkre. Abból kell gazdálkodni ami van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 32SSD + 500GB I 14" I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest