Hirdetés
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Autós kamerák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- iPad topik
- Gamepad
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
köszönöm, utánanézek
Most viszont elakadtam kicsit
Csináltam egy Form-ot, hogy új felhasználót tudjak elmenteni, de nem tudom hogy célszerű az adatokat átadni a komponensnek, találtam az angular oldalán egy példát, ha minden igaz itt a 2 oldalú adat kötést használja?
Nekem 2 problémám van, egyrészt létre kellene hoznom gondolom egy Student objektumot, aminek a tag változóira használom ezt az adatkötést, és a végén lesz egy feltöltött student objektumom amit aztán át tudok dobni a service komponensnek, hogy elmentse, ez jó megoldás? Csak elég buta dolog, de nem tudom hogyan kellene létrehozni ezt az objektumot, mert mindenre hibát dob kb, bárhogy próbálom
Vagy esetleg van itt is olyan cucc mint HTML-be, hogy 1 tömbbe adja vissza az összes adatot? vagy esetleg teljesen máshogy kellene gondolkodnom?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gitáros topic
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- BMW topik
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- További aktív témák...
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo LOQ 17IRX10 FHD Gamer notebook - i7 13650HX 24GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest