Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hobby elektronika
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tick
aktív tag
válasz
martonx
üzenetére
Köszönöm szépen. Csak proposalokat láttam az issueban. Van egy-két 3rd party package ami elvileg megoldaná a problémám, de annyira vad vizekre nem akarok evezni.
TypeScripttől függetlenül véleményt szeretnék kérni:
Express query paramétereit szeretném ellenőrizni. (REST) Van egy adag ami kötelező, meg egy másik adag opcionális. A többire pedig nem vagyok kíváncsi.
Ha mindet egyesével ellenőrzöm hogy kapott-e értéket, el lett-e küldve egyáltalán, megfelelő típusú-e, megfelel-e minden paraméternek stb., majd errort dobálok ha nem, akkor egy elég undorítóan hosszú fájlom lesz.
Ezt ti hogyan szoktátok kezelni? Van több ötletem is:
-Hagyni a fenébe, viszont sok ellenőrzés ismételhető lenne máshol is.
-Classokat létrehozni típusonként, majd mindet az előző postom alapján példányosítani, így ellenőrizve lesznek
-Szintén classok, de csak statikus validáló függvénnyel
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kuponkunyeráló
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TP-LINK routerek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi