- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- iPad topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
De én pont nem ezt szeretném. A függvény csak "kódrövidítés" szempontjából lenne szükséges. És nem a függvényen belül szeretném az adatokat kiíratni, hanem "kint".
Illetve nem alerteket, hanem elég hosszű replace-ket regex-ekkel használnék...
S ezt a getPage-t én csak a HTML kód leszedésére használnám. Nem egyszer, hanem sokszor a kódban...
Egyébként kinek az ötlete volt egy get kérést aszinkronnak keresztelni? Ott a legtöbb esetben pont az a lényeg, hogy megvárja, míg végez a letöltés... És ez eddig minden programnyelvben, amivel eddig találkoztam mind így volt. De ha callbackkel meg lehet csinálni, kérem valaki dobjon már össze egy példát nekem, ami stimmel a leírásomra! Nagyon hálás lennék!
Új hozzászólás Aktív témák
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Airsoft
- Dacia topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple iMac 27" 5K 2017 1TB
- Gyári garanciális HP Pavilion 14 x360 i5 1235u/16GB/512SSD/360 TOUCH Screen
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest