Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Hát, szerintem a bruttó havi félmilla az elég csekély, mármint én nem ennyit akarok majd keresni seniorként az tuti. És pl a LogMeIn-nél nem is ilyen fizuk vannak hanem inkább brutto 650-700 ahogy hallottam. A témához hozzászólva. Én JS devloperként tevékenykedem de pl formot nagyon nagyon ritkán kell írnom, egész egyszerűen szerintem azért, mert nálunk, és az itthoni projektjeimben is már ezer éve AJAX + REST-et használok nem pedig formokat. Aki pedig a klasszikus iskola híve, vagy legacy projekten dolgozik ott gondolom jó eséllyel van pl JSF ami -asszem- elfedi ezeket előled. Nem védeni akarom, szerintem bőven illett volna megcsinálnia, ha máshogy nem, AJAX-al vagy a googli segítségével

Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 4 Fat 500 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- VivoBook X515EA 15.6" FHD IPS i3-1115G4 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
- 27% - Gigabyte RTX 3060 12GB OC DDR6 GAMING Videokártya!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest