- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bluetooth hangszórók
- WayteQ xTAB-8Q
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
fordfairlane
üzenetére
Szerintem ezek pont nem annyira szórakoztató példák, de nem tudom, minek húzzátok fel magatokat ezen ennyire.
Legalább ilyenkor az ember elgondolkodik picit rajta, hogy mi miért is úgy működik (és itt speciel mindegyikre van elég gyors magyarázat, de ezt ti is vágjátok
), vagy épp lehet, hogy kicsit agyal, hogy ez így logikátlan, de az itteni példák erre nem túl jók. Egyszer linkeltem én is egy ilyet, amiben sztem ennél viccesebb példák voltak, gondoltam 1-2 perc agykikapcsolásnak jó lesz, és akkor engem oltottál le egészen érthetetlen stílusban, mai napig nem értem, miért: [link]. Itt még mindig megnézhető a videó: [link].
Itt szerintem a [] + [] === empty string, []+{} === [object Object], {} + [] === 0, {} + {} === NaN nem annyira kapásból rávághatóak, hogy miért is vannak így...
Ja, viszont a twitteres példában a var x * 3; sort nem igazán értettem, mivel az nem túl meglepő módon SyntaxErrorhoz vezet, innentől kezdve az értelmetlen. Szerk.: ja, most nézem, valszeg a * helyett = jelet akart írni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Béta iOS-t használók topikja
- Bluetooth hangszórók
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bluetooth-headsetekről általában
- WayteQ xTAB-8Q
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Azta Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Érintős Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 32/512 FHD+
- DJI Osmo Action 4 Adventure Combo + sok tartozékkal búvárkodáshoz
- Samsung 32GB DDR4-2666V 2 x 16 GB (M393A2K43BB1-CTD6Q) Szerver memória
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5430 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1235U 10Mag 16/512 FHD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 16GB DDR5 5600MHz M425R2GA3PB0-CWM
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Legalább ilyenkor az ember elgondolkodik picit rajta, hogy mi miért is úgy működik (és itt speciel mindegyikre van elég gyors magyarázat, de ezt ti is vágjátok
), vagy épp lehet, hogy kicsit agyal, hogy ez így logikátlan, de az itteni példák erre nem túl jók. Egyszer linkeltem én is egy ilyet, amiben sztem ennél viccesebb példák voltak, gondoltam 1-2 perc agykikapcsolásnak jó lesz, és akkor engem oltottál le egészen érthetetlen stílusban, mai napig nem értem, miért: