-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam_
senior tag
válasz
Sk8erPeter #4789 üzenetére
Köszi a tippet!
Tehát a *css fájlok linkjeit elől hagytam, a JQuery library és a többi JS script linkjét pedig közvetlen a lezáró body tag elé tettem át.
A waypointsos témáról, beillesztettem külön *js fájlban ezt a kódot:
$('.notify').waypoint(function (direction) {
alert('Top of notify element hit top of viewport.');
}, {
offset: '10%'
});Majd a lezáró body tag elé belinkeltem ennek a linkjét:
<script src="js/waypoints.js"></script>
Természetesen ugyanitt bevan linkelve a JQuery library is:
<script src="js/jquery-1.11.2.min.js"></script>
Majd ezt követően az egyik p-tagnak megadtam a notify osztály kiterjesztést:
<p class="notify"> dgdsgdsgsd </p>
De hiába görgetek le a p - tagre, nem ugrik fel semmilyen Alert ablakocska. Mit rontottam el?
Holott a többi egyéb JS script simán fut. A legvégén az lesz, ha ez nem jön össze, hogy kipróbálom az általad ajánlott waypoints nélküli megoldást, de nem nyugszom amíg ezt nem oldottam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Mint az ÚJ - Lenovo Legion 5 (Ryzen pro 6600H 16Gb 512Gb SSD) 2 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest