Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
Sk8erPeter #4593 üzenetére
Rémlik, hogy eleve vannak ingyenes keretrendszerek, amikben ilyen e-learning cuccokat könnyen le lehet vezényelni.
-
Jim-Y
veterán
válasz
Sk8erPeter #4593 üzenetére
Hmm, igen, akkor lehet, hogy abszolút félre értettem, .. rollback... :/
"Amúgy ha már új megközelítésről beszélünk, akkor a kliensoldali JavaScript-kód nem tudom, hogy jön az autentikációhoz (szerk.: értsd: ha már újonnan elkészítjük, ne tudják már megnézni a jelszót a forráskód böngészésével... írta, hogy ha már valaki ilyet is tud, akkor megérdemli azon a tanfolyamon az 5-öst, de azértmárna)."
Ezt nem értem.. még a szerkesztéssel együtt sem
Mármint... honnan szedted a kliens oldali JavaScript <--> autentikáció párhuzamot ?Jaaa, oké..nem vagyok a topon mostanában
Amit írtam úgy értettem, hogy ha már kell autentikáció, akkor nyílván van mögötte valami szerver oldal (adatbázis, fájl, akármi), ha ez így van, akkor vagy kell egy szerver oldali nyelv amivel generáljuk az oldalt ~ tesztet. PHP, JSF, egyéb... vagy JS+AJAX(REST). Ez utóbbit értettem a kliens oldali javascript alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest