- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topic
- OLED TV topic
- Nyomtató topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- 3D nyomtatás
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Micro Four Thirds
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SirRasor
üzenetére
Vanilla JS-ben az onreadystatechangedhez berakni egy callback függvényt se nagy varázslat, de a legtöbb JS framework ad valami kulturáltabb még tisztább megoldást.
Én személy szerint deferred/promise párti vagyok, de a böngésző JS motorjának befagyasztásánál tényleg minden lehetőség jobb.
-
martonx
veterán
válasz
SirRasor
üzenetére
Úgy hívják Ajax. Aszinkron Javascript And Xml. Azaz aszinkron módon kellene megoldanod, még ha ezt a fajta programozást kicsit szoknod is kell. Ilyenkor fel kell iratkoznod eseményekre, amik akkor következnek be, amikor az aszinkron feladat véget ért. Ez a szép megoldás.
Konkrétabban direkt nem írom le, gugli a barátod, meg rengeteg szakkönyv van ebben a témában. Bevallom nem olvastam végig mindazt a küzdelmet, amit írtál. Ugye a Java-t nem kevered össze a Javascripttel? A legelején írtad, hogy java-ban kell programoznod, de végig javascriptről beszéltünk. Ugye nem keverednek a fogalmak? Én kérek elnézést, hogy ezt megkérdeztem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Spórolós topik
- Gyúrósok ide!
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Windows Insider Program
- Peugeot, Citroën topik
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- Új Dobozos Lenovo Thinkpad P14s G5 Workstation Laptop 14" -45% Ultra 7 165H 32/512 RTX 500 3K 120Hz
- Samsung Galaxy A20e, gyári dobozában, 32Gb, Dual sim, független, szép kijelző
- iPhone 13 Pro, 128GB, független
- AKCIÓ! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPad Air 2 A8X (2014) 16GB Cellular használt
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest