- CPU léghűtés kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Home server / házi szerver építése
- SSD kibeszélő
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Sk8erPeter #3336 üzenetére
Teljesen igazad van.
Viszont az a megoldás problémás lehet, ha mouseover-re jelenik meg a törlő ikon, mert amúgy a képre kattintással adom vissza a linket az editornak, window bezárással együtt.
Más galériában én is csináltam ilyesmit, de ott a képre kattintásnak csak amolyan fogd és vidd funkciós szerepe volt.
Inkább az egyenkénti törlés lehet kényelmetlen. Most úgy oldottam meg, hogy csináltam a képek div-jébe checkbox-okat és így többet is ki lehet jelölni egyszerre törlésre.
Viszont lesz egy olyan feladatom, ahol szükséges lesz a jobb menü az elemek tulajdonságainak lekéréséhez, törléshez, stb. Tehát elemenként több lehetőség lesz majd. Ott mindenképpen kelleni fog a content menü.
Amúgy a JQuery tökéletes megoldás, köszönöm.Igazából én tettem fel rossz helyre a kérdést.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Linux kezdőknek
- Samsung SmartTag2 teszt
- CPU léghűtés kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Bitcoin topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 128GB, Tökéletes állapot, 100%-os akku, 2027-ig garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 3 Év Garanciával!
- i7-13700k
- Pioneer PD-203 CD-lejátszó megkímélt, működőképes állapot, Szegedi átvétellel
- Egreat R6C asztali médialejátszó kompakt, megbízható, keveset használt
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest