Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- E-book olvasók
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- 3D nyomtatás
- Nem lesz tükör a Gigabyte 240 Hz-es WOLED panellel szerelt monitorából
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soak
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Szerk.: amúgy úgy is átalakíthatod, hogy a függvénynek átadod, hogy melyik elemhez szeretnéd appendelni a script taget. Mindenesetre mivel ez is ismétlődő feladat lehet, mindenképp érdemes szerintem függvénybe rakni, és úgy meghívni (beszédesebb is).
Erre gondoltam én is, és akkor már implementálni, hogy figyelje a változást is (.resize) , mert igy ha kis ablakban nyílik meg akkor ha kiteszem full képenyőre már nem fogja behúzni, pedig elférne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Eredeti játékok OFF topik
- SzinkronSarok - Elegendő támogatás gyűlt össze a négy új projekthez
- Windows 10
- Le Mans Ultimate
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Path of Exile (ARPG)
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest