Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Muton
    addikt

Ezt a feladatot szerveroldalon kell elvégezni. Remélem nem kliensoldalon akarod leellenőrizni, az adott felhasználó be van-e jelentkezve... :)

(#2801) Muton : fogalmam sincs, soha nem használtam a jQM SimpleDialogot, az előbbit is csak a hivatalos doksi alapján mutattam. Mondjuk szerintem gáz a dokumentációja, mert elég gyér a demólapja. Összesen 3-féle demó? Az mi...
    Nem igazán fejlesztettem még mobilra, de a jQuery UI Dialogja nem jó erre a platformra? Az sokkal jobban dokumentált, és egyszerű a használata.
    De ha a SimpleDialoggal kell, én a helyedben rákeresnék, hátha vannak jóféle jsFiddle-demók róla, ami egyből elédtárja a megoldást.

De, a klines végzi :DDD

Ez azért van, mert általában ha vki belogol, akkor bent is marad amíg ki nem lép, mert nem autentikáció miatt kell, hanem, hogy a szerveren az ő fakkjába menjenek az adatok. Szóval, ha valahogy kiürül a kes, és nincs meg a session id, akkor kezdjen a login-nal az app.
    Meg mert felülről ez jött, hogy így csináljam (és akkor így kell), mert állítólag a usereket kikészíti a login :))

jajj, amúgy nagyon nem fekszik ez a jqm. most, hogy kezdem megismerni a js-t, erre egy teljesen más szintaktika... :(

Új hozzászólás Aktív témák