Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ejtette a DXR sugárkövetést az új Battlefield
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Mini PC
- IFA 2025: Egész pofás az új TravelMate
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire #2511 üzenetére
Közben találtam kerülő "megoldást" (bár ez túlzás, h megoldás), az itt linkelt kódban két sor csillag kommentet tettem a végére, így azt tudom, hogy azt már felesleges másolni, nyugodtan törölhető, így nem kerül az a fos karakter sem a végére.
Viszont tanulságos, ezért neked is mondom, mert Te is szoktad használni a jsFiddle-t, hogy van bal oldalt az az első select lista, ahol ott van, h "no wrap (head)", "no wrap (body)", "onDomReady", "onLoad", na ott általában az defaultként "onLoad"-ra van állítva.
Ez nem mindig jó: pl. én nem értettem, mi a büdös francért nem működik a fentebb linkelt kód, ha ez erre van állítva, és én a window.onload-ra kötöm a betöltéskor lefuttatandó kódjaimat. Átállítottam "no wrap (head)"-re, és már jó volt... Csak ezzel szarakodtam jó ideig, mert azt hittem, a kódban csesztem el valamit. jsbinen ilyen beállítási lehetőség nincs, úgyhogy ott megy egyből. ("néha a kevesebb több")
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Óvodások homokozója
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest