Új hozzászólás Aktív témák
-
gabyka
senior tag
'19-ben mi is odébb költöztünk 2 utcával, onnantól itt is 'csend' van. Az új(abb) szomszédok fiatalabbak (némelyik 30 évvel is) nemigazán van közös témánk. Már csak magunknak bográcsolok, sütögetek, mert részükről nincs rá érdeklődés. A 'régiekhez' néha átnézek, hisz faterék még ott laknak. Van szevasz-szevasz, mi újság, aztán kb ennyi. Ők már nemigen jönnek erre. Viszont a gyerekek (fiamék és tsai) szívesen jönnek hozzánk bulizni
-
-
Meg sem lepődök. Pont így vagyok az anno legjobb haverjaimmal akikell együtt lógtunk éjjel nappal. Azt se tudom mi van velük mostanság. Mások meg csak akkor kerestek ha kellett valami. Azokat mondjuk én építettem le mert nekem ilyenre nincs szükségem. Jól elvagyok a családommal nemigen van szükségem haverokra stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell P3421W - (3440x1440 , PBP/PIP,KVM,USB-C)
- MSI Vanguard SOC RTX 5080 16GB (2 év garancia)
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 11 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- GIGABYTE A520M DS3H AC vadiúj, 3 év névre szóló garancia, WiFi
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad X1 Nano 5G Gen2 3K IPS i7-1260P 12mag 16GB DDR5 512GB SSD Intel Iris XE W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest