Hirdetés
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Igen, jól tippeltünk, itt a fekete D15 G2
- Visszagyorsítja a Windows visszalassulását a GeForce driver gyorsjavítása
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Windsurfer
tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
nah, hát fogtam magamat és leegyszerűsítettem teljesen az egészet és mit ad isten most megy

Köszönöm mindenkinek a segítségét, de a rinyálásomnak még nincs vége

Szóval, ugye létezik olyan kép script ami minden oldal betöltéskor más és más képet hoz be. Ez eddig okés, meg is van és működik is DE nekem egy olyan kéne, hogy kép mellé szöveget is töltsön be és lehetőleg a képhez tartozó szöveget, megoldható ez valahogy JAVA Scriptel?

Előre is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Pro M1 13" 2020 8GB RAM 256GB SSD
- ASUS MAXIMUS IX Fordmula és 7700K Eladó!
- Dell Inspiron 3593 15,6 Fullhd i7 16Gb SSD256Gb HDD1TB Win11pro
- Újszerű bivaly Lenovo Thinkpad T16 gen3 (13.gen Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR 30 hó GARI!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iPhone 12 emelt kapacitású 3250mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3994, 100% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest