- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- Milyen monitort vegyek?
Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
lanszelot #9504 üzenetére
Elküldtem a tisztán javascriptes dokumentációt. Erre ezt írtad vissza: "A link nem jó, mert jquery, php ..stb, és emiett érthetetlen. Engem csak js alatt érdekelne."
Szóval, ha téged csak js alatt érdekel a fetch api, ami egyébként egy js api, és a küldött dokumentáció csak js dokumentáció, akkor mégis mi az isten nem érthető rajta, és hogy jön ide jquery, php stb... ???
Nem nézlek le, csak hülyeségeket írszés tippre jóval hamarabb írsz, kérdezel hülyeséget, minthogy elolvasnád, amit küldtem, illetve átgondolnád, hogy hányadikán is van elseje.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest