- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- E-book olvasók
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- LG LCD és LED TV-k
- A foltozásra fókuszált az új GeForce driver
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Home server / házi szerver építése
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Még régi msie-kben volt ez gond, amikor az enumerable nem volt implementálva és állandóan betette a konstruktort meg az Object.prototype-ban lévő dolgokat a for-in-be. Ma már van ES5 support, és hasOwnProperty nélkül is rendesen elmegy a for-in. Olyasmivel próbálkoztam, hogy enumerable: false-ra állítom a metódusokat, hogy néhány örökölt property-t be lehessen járni for-in-el. Ezeket kiszűrné a hasOwnProperty. Sajnos nem jött be a dolog a már említett böngészők közti eltérések miatt.
Igen, tisztában vagyok vele, hogy vannak erre callback-es megoldások, de én jobban szeretem a hagyományos ciklusokat, leginkább azért, mert sokszor elfelejtem kitenni a bind-ot a végére a callback-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- Milyen egeret válasszak?
- Xbox Series X|S
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Diablo IV
- E-book olvasók
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Lenovo Legion 5 15ARH05H - Gamer Laptop
- A KINCS! Zsír Dobozos HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -50% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- 100/100 - 0 Perc! WD BLACK SN850X 4 TB NVME SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG Strix Scope Deluxe /DE/Red switch/
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- új HP HyperX Cloud III S headset gamer Fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest