- Milyen házat vegyek?
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik
- Milyen videókártyát?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonar
addikt
Helló!
Van egy programom otthon aminek van egy funkciója amivel a support oldalra tudok fellépni
és onnan tudok letölteni kiegészítéseket, upgradeket...
de otthon sajnos dial up vanazzal töltögetni 10megás fájlokat eléggé költséges, meg lassú.
Szal gondolkoztam, hogy hogyan tudnám máshol is hozzáférni a supporthoz. A program máshelyre
telepítése nélkül.
A program egy php-s oldalt hív meg. Letöltöttem flashgettel és megnéztem a forrását.
És az alábbi javascript léptet be a supportra:
<script language=''JavaScript'' type=''text/javascript''>
<!--
function SwitchUser(sbox) {
var newurl = sbox.value;
parent.location = newurl;
}
function BtnClk(url) {
parent.location = url;
}
// -->
</script>
Én próbálkoztam a következő módszerrel:
Írtam egy egyszerű html oldalt ami elküldi az adatokat, de sajnos vmi nem passzol, mert nem müxik.
<form method=''post'' action=''http://www.supportoldal címe/login.php'' />
<input name=''sbox'' type=''hidden'' value=''jelszó'' />
<input class=''submit'' type=''image'' name=''submit'' src=''dot.gif'' alt=''OK'' value=''OK'' />
<input type=''hidden'' name=''url'' value=''http://www.supportoldal címe/login.php'' />
</form>
Javascripthez nem értek semmennyire se, meg programozó se vagyok, csak lelkes amatőr
Tud valaki segíteni, hogy mi a hiba vagy hogyan is kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- 16" Macbook Pro M4 Max 48 GB RAM, EZÜST, HU keyboard- 1 TB SSD 2025.11.11-ig gari
- Új, bontatlan SteelSeries Apex Pro TKL Wireless Gen 3 (2025) UK/ISO
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- 2018 MacBook Pro i7 16/256
- Lenovo T480 I5-8350U 16/512 Touch + windows hello
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest