- Hobby elektronika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TV antenna és jelerősítés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
Üdv! Nem tudom ez a megfelelő topik-e, de gondolom inkább ide illik:
Google Chrome böngésző eszköztárában lévő ikont szeretnék lecserélni sajátra. A bővítmény ikonja a gépen van tárolva az "Appdata" könyvtáron belül.....
A lényeg:
Ezt az a gépen tárolt ikont szeretném lecserélni egy weben tárolt ikonra egy script segítségével (userscriptként futna a Tampermonkey nevű kiegészítővel).
Viszont nem értek igazán a javascripthez, egy ilyen scriptet találtam, ami a weben levő képeket cseréli szépen (az működött is), de hiába írtam át az elérési utakat, nem működött, mert ez a script egy dokumentumot vizsgál és azon belül cseréli le a képet, nálam viszont ugye magáról a böngészőről van szó és egy saját gépen tárolt ikonról weben tároltra cseréléséről.
var ilist = document.images;
for(var i = 0; i < ilist.length; i++) {
if(ilist[I].src == "%LOCALAPPDATA%/Google/Chrome/User%20Data/Default/Extensions/extensionid/icons/icon-24.png") {
ilist(i).src = "http://valami.com/icon.png";
}
}A %LOCALAPPDATA% csak egy rövidítés, először teljes,részletes eléri úttal próbáltam.
Tud valaki segíteni, hogy hogyan kellene módosítani ezt a scriptet, vagy hogyan nézne ki egy olyan, ami működne is? Nem tudom, hogy a Google Chrome, mint böngésző egyáltalán engedi-e magát userscripttel befolyásolni, szóval lehet, hogy nem is lehetséges, amit akarok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hobby elektronika
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Okos Otthon / Smart Home
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Spórolós topik
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ROG Ally Z1 Extreme
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged