Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Tab A 6 - fél kiló harminc, maradhat?
- Akciókamerák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Protezis
őstag
válasz
burgatshow #188 üzenetére
Feltöltöttem, bár rájöttem, hogy nem tökéletes. Az én oldalamon működik minden böngészőben, ellenben ha kiveszem a lényegtelen részeket, akkor Firefox alatt nem működik. Valószínűleg a document.getElementById()-t kéne használni, azonban nem sikerül belevarázsolnom. Keresd faster-t, ő profi ebben!
IE alatt működik:
Bővebben: link
Mod: Rákerestem neten, és függvényhívásnál a document. kulcsszó kell a formnév elé
A linkelt fájlt frissítettem.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- DJI FPV Fly More Combo drón szett kofferben, extrákkal
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz DDR4 kit
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest