Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benex
senior tag
válasz
PsycHo88 #9474 üzenetére
Hello ,én android fejlesztésben dolgozom és egy macbook air 13"-on fejlesztek rá. Semmi problémád nem lesz vele , sőt én fejlesztésre jobban is ajánlom, mint a windows-t.( Ez lehet csak az én véleményem, de pl egy jobb teljesitményü windowsos laptopon nem fut ennyire szépen és röccenés mentesen a studio)
-
Benex
senior tag
Üdvözletem a tagoknak.
Segítséget szeretnék kérni tőletek. OKJ-s szofverfejlesztői végzettségem van , Java nyelvet nagyon tanultuk, mellette ismerem a C / C++ nyelvet , illetve weblap fejlesztői nyelvekkel is tisztába vagyok , mint pl. HTML,CSS,PHP,JAVASCRIPT és az SQL adatbázis kezelő nyelv se áll annyira távol tőlem és persze jól kijövök az angol nyelvel (némettel úgyszintén) . Olyanba kérném a segítségeteket, hogy tudnátok-e olyan munkalehetőségeket ahova lenne esélyem bekerülni, mint pályakezdő ,mivel 99%ban , mindenhova diplomát kérnek. Illetve android porgramozói munkát is szívesen vállalnék.
A segítségeteket előre köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest