Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyick
őstag
üdv
JDK-ból melyik verziót érdemes felrakni most? 12 fizetős lesz/lett,11-ről azt hallottam nem kap támogatást...Vagy célszerűbb maradni a 8-nál?Esetleg openjdk 12?
-
Gyick
őstag
Hali!
Lenne egy Netbeans-es kérdésem.Több projectemnél is van a project vagy a package nevén kis piros felkiáltójel Contains files with errors hibaüzenettel.Ez mitől van?A kód ettől még hibátlanul lefut.(persze nem mindig
)
Suliban a gép ahol ülök annál ugyanez a helyzet van.Pedig teljesen más fájlok vannak azon a gépen. -
Gyick
őstag
Hali!
Tudnátok ajánlani olyan(lehetőleg magyar nyelvű) könyvet ami már nem csak az alapismeretekkel foglalkozik hanem kicsit továbblépnek benne? YT-n már az összes magyar nyelvű videót láttam.Amiket néztem könyvesboltban könyvek azok meg mind a hello world-től indultak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Huawei Watch GT5 Pro 2027.04.15.-ig Garis!
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm fekete titántok titán milánói szíj 1 év garancia
- újszerű Apple Watch Series 10 GPS 42mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- új iPhone 16 Pro 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 512GB 1 év garancia (akksi hibás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3343
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest