Hirdetés
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DUNE médialejátszók topicja
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A Chieftec klasszikus dizájnú, kompakt házát táppal együtt árulják
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
muad_dib
tag
Koszi a tippeket, infokat!
Kozben ram esett egy masik javitani valo feladat, aze csak most irok...
Egyebkent irtam mar ilyet, SSL-en keresztul bufferelgettem fel az adatot, es az esetleges base64 encoded cuccot mint binaris adatot ahogyan megkapta a parser csomagonkent egybol rakta ki tempfileba, szal egesz jo kis cucc volt, csakhat nagyon nem Javaban -
muad_dib
tag
Tsokolom!
Belekukkantottam a temaba, de nem leltem semmit ami a problemamra megoldas lenne:
Nem is problema, inkabb kerdes. Kellene nekem valami okos XML parser, de nem nagyon talaltam olyan leirast, ami kiterne arra, hogy a parser felolvassa az egesz cuccot a memoriaba, vagy pedig streamkent viselkedik. Streames cucc kellene, mert elkepzelheto pl. hogy egy nagyobb video vagy hasonlo binaris adatkupac utazik az xml fileban, es nem lenne igazan hasznos ha felolvasna az egeszet.... ha mar van ilyen akkor a fenenek van kedve megirni
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SSD kibeszélő
- PlayStation 5
- Kisebb, könnyebb, kitartóbb: szupermobillal hűti a Honor a kedélyeket
- OLED TV topic
- Windows 11
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- sziku69: Szólánc.
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP Z240 Komplett asztali pc, garanciával, 1050ti 4GB Videóval!
- i3 8100 és i5-9400 processzorok
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3711, 100% AKKUMULÁTOR
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES ASUS Vivobook 17 X712EA-AU737W Notebook
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest