- Fórumok
- Szoftverfejlesztés
- Java programozás
- (kiemelt téma)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen ÚJ notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Speciális kiadású AMD-s alaplapot villantott az ASUS a 20 éves ROG-jubileumra
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Fujifilm X
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badb0y
addikt
Java/Java scriptben kellene segítség. Írtam még anno egy shell scriptet ami egy oldal megváltozása miatt már nem működik, és kellene nekem valaki olyan, aki ért javascripthez.
Főleg regexpes az egész, de kéne tudni magát a program felépítését is. regexpekkel nem kell szívni azokat megoldanám, csak a program működésében, mit miért hogyan csinál, hogy lehetne emulálni...
Árban megegyeznénk
-
Badb0y
addikt
Srácok, mit gondoltok, van-e arra lehetőség, hogy egy mobil kamerájával élő képet közvetítsünk 3G-n keresztül egy PIC modulra ?
Ha valaki meg tudja oldani, az írjon, többit privátban.
Symbian, java.
-
Badb0y
addikt
Hatalmas kéréssel fordulnék programozó társaimhoz. Kaptam egy beadandó feladatot, amit én nem tudok elkészíteni. Sztem tudja mindenki mi a nagy kérésem...

Appletként készíteni egy calkuátort a 4 alapműveletre.
Így kell kinézzen:
7 8 9 +
4 5 6 -
1 2 3 *
0 = /
Örök hálám kísérje az illetőt aki szakít rám egy kis időt az életéből
Előre is köszönöm annak, aki elkészítené
senki
? -
Badb0y
addikt
Hatalmas kéréssel fordulnék programozó társaimhoz. Kaptam egy beadandó feladatot, amit én nem tudok elkészíteni. Sztem tudja mindenki mi a nagy kérésem...

Appletként készíteni egy calkuátort a 4 alapműveletre.
Így kell kinézzen:
7 8 9 +
4 5 6 -
1 2 3 *
0 = /
Örök hálám kísérje az illetőt aki szakít rám egy kis időt az életéből
Előre is köszönöm annak, aki elkészítené
-
Badb0y
addikt
Totyiklista update. Sorry offért
-
Badb0y
addikt
ÉS meg van a hibám

NEm fogjátok elhinni. Azért nem volt kép amikor elindítottam a JBuildert, mert ha be van kapcsolva az élsimítás, akkor nem ad képet. PFFFF
Na ezt mi.... Úgyhogy amikor elindítom élsimítás off
-
Badb0y
addikt
-
Badb0y
addikt
Na végre meg van a hiba. ATI Catalyst. Na de ez kell nékem

Találtam egy ilyet, de nem tudok angolul. Vki nagyjából értelmezné hogy ez segítene-e a problémámon: Bővebben: link -
Badb0y
addikt
#108-ra vmit nem tudsz mondani mitől lehet. Utána ha lennél olyan rendes olvasnál még pár hsz-t mert ott folyamatosan arról van szó. THX
-
Badb0y
addikt
NA akkor leírom neked a legegyszerűbb megoldást: mivel egy java doksit akarsz class-sá alakítani, ezért 2 klikk az egérrel, kiválasztod a javac alkalmazást és beteszed a pipát, hogy mindig azzal nyissa meg. Gondolom utána pedig a java xy-nal le is akarod futtatni. Na ehhez azt kell, hogy sajátgép jobb klikk,speciális,alul környezeti változók, alul klikk path az ablakba majd szerkesztés és egy pontos vesszővel elválaszrva az eddigiektőlk beírod a helyét. A te esetedbe: c:\ Program Files\Java\jdk1.5.0_01\bin
És restart. Köv indításnál bárhol állsz csak java xy és futni fog a class -
Badb0y
addikt
Hi!
Lehet, hogy valami driver-rel ütközik. Nem lehet, hogy már valamivel együtt felkerült a JRE? Például Opera böngésző fel tudja telepíteni, utána már nem kell újra. Ha valamelyik driver-rel ütközik, akkor azt megkeresni nem 1 perc, szóval lehet, hogy jobban (?) jársz, ha tényleg formázol, talán az rövidebb idő. Szívesen segítenék, de ilyen hibával még nem igazán találkoztam.
Van már fennt a gépemen JRE 2 is mert fenn van egy 5.0ás asszem, meg mivel nem megy a JBuilder kénytelen voltam SDK-t is feltenni így annak is fennt van a jre-je 1.4.2.07, mert azzal legalább le tudom futtatni a progikat.
-
Badb0y
addikt
Az a baj, hogy semmit nem tesz az esemény naplóba telepítéskor és amikor leállítom akkor se

-
Badb0y
addikt
Van egy 600 megás azt is próbáltam meg egy sulis is. Csökkentetbe feltelepül meg minden. Itt biztos vmi progi összeütközés lesz. Úgyhogy ráadom a fejem egy fomrázásra

-
Badb0y
addikt
Amikor leállítom az installálást mert ugye nem akar felmenni, ezt a logfájlt hagyja nekem: Bővebben: link
Ebből se tudja vki mi lehet a baja
-
Badb0y
addikt
Üdv mindenkinek!
Légyszi segítsetek, mi lehet a baj, mert megőrjít.
Az egyik gépre sehogysem tudom feltelepíteni a Java-t(j2sdk-1_4_2_05-windows-i586-p) XP van rajta. Eddig minden XP-s gépre rá tudtam tenni minden gond nélkül, de az aktuális darab a telepítés közben egyszercsak újraindul és ''a rendszer súlyos hiba után állt helyre'' üzenetet adja. Ha a netről telepítem ugyanez a szitu. Mitől lehet ez?
Köszi:
poro
[Szerkesztve]Nekem meg az a bajom, hogy csökkentett módba tudom csak feltelepíteni, de ha normálba indítom a wint nem tudom a progit elindítani és már kezdek hülyét kapni

-
Badb0y
addikt
-
Badb0y
addikt
-
Badb0y
addikt
Anyáááám. Nagy marha vok. Az opera mindig feltelepíti ezt, de az utolsó formázásnál most az 1* direkt nem telepítettem fel

El is indul az eclipse
Viszont ennek nem olyan a kezelőfelülete mint a JBuildernek. Elvileg ugyanazt tudja? Vagy tulajdonképpenn mi is ez? -
Badb0y
addikt
igen tudom. Ezek voltak a hibák Bővebben: link -
Badb0y
addikt
Hi!
Ez attól függ, hogy milyen a program. Használtad már valamelyik korábbi verzióját? Mert ha lehet vele sima Java kód alapján programozni (ez mondjuk elég valószínű), akkor érdemes próbálkoznod vele. Hogy miért nem indul el, annak 1000 oka lehet. Lehet, hogy hibás a forrás, ahonnan telepíted, de az is lehet, hogy valamilyen programmal nem fér össze (lehet, hogy valamilyen rezidens program), szóval nehéz így kiszűrni.Próbáld meg más haverodnál/ más gépen telepíteni, és megnézni, hogy működik-e. Ha ott elindul, akkor a hiba a te készülékedben van.Ütközik vmivel csak azt nem tom mivel

Mert csökkentettbe menne. -
Badb0y
addikt
Eclipse se indul el
azt irja nem találja a kava envioripment (vagy vmi ilyesmit) -
Badb0y
addikt
De suliba most ebbe a JBuilderbe fogunk dolgozni. Ezzel a két programmal ugyanugy kell progizni mint a JBuilderrel. Mert inkább a JBuilderrel kéne foglalkoznom nem ha egyszer azt tanuljuk

-
Badb0y
addikt
Hi!
Az mit jelent, hogy nem lép be? Nem indul el? Nem ismerem a programot, de úgy tudom, hogy ez olyasmi, mint a VisualC++, tehát formokra kell csak dobálni a dolgokat, nem kell igazából a vizuális megjelenést kódolni. Ez kezdőknek nem túl jó. Inkább egy higlight-os progit használj, amiben csak kódot lehet írni (nálunk a JEDPlus 2-t ajánlják, asszem ingyenes). Azt gondolom, hogy hasznosabb ilyen egyszerű progival kezdeni.Bővebben: link
csökkentett módba meg elindul
-
Badb0y
addikt
Na megszereztem a jbuilder 9.0 programot, full installálosat, ~700mega, és amikor elindítom nem lép be.
Mi baja van :f xp sp2 van fennt. Nem akar belépni, de eszméletlen ideg vagyok már

-
Badb0y
addikt
Okés

Leírnád mailba??? Mert megbukni nem akarok, és holnap mennék megvenni.
JA és remélhetőleg kezdőknek legyen
THX -
Badb0y
addikt
Honnan lehet letölteni a javat, ahol nem kell regelni? Mert suliba most kezdtem javas palyafutásomat, de nincs meg a progi.
Milyen könyvből érdemes tanulni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Szoftverfejlesztés
- Java programozás
- (kiemelt téma)
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Tőzsde és gazdaság
- Revolut
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen ÚJ notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Speciális kiadású AMD-s alaplapot villantott az ASUS a 20 éves ROG-jubileumra
- Diablo IV
- További aktív témák...
- 24 magos AMD Threadripper alapú munkára kiváló félgép, 128GB RAM-mal
- HP ZBook Fury 15 G7 i7-10850H 32GB 512GB SSD Quadro T2000 4GB FHD HUN bill, szép állapotban eladó
- Eladó MacBook Pro 16,1 2019 CTO
- új 0 km es garanciás lenovo loq rtx 5050 8gb
- Eladó teljesen újszerű karcmentes Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple iPhone 14 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 85%
- HIBÁTLAN iPhone 17 256GB Mist Blue -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5621, 100% AKKSI
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

?