Új hozzászólás Aktív témák
-
Aku-Aku
tag
Ja és itt van az application.properties tartalma:
spring.application.name = HelloWorldExampleApplication
server.port=8080
spring.profiles.active=@spring.profiles.active@ -
Aku-Aku
tag
válasz
Drizzt #11347 üzenetére
2020-12-04 17:35:24.343 INFO 2816 --- [ main] c.e.demo_2.HelloWorldExampleApplication : Starting HelloWorldExampleApplication using Java 1.8.0_181 on GotrekGurnisson with PID 2816 (D:\eclipse_workspaces\java_coding_exercises\HelloWorld_Example\target\classes started by Apa in D:\eclipse_workspaces\java_coding_exercises\HelloWorld_Example)
2020-12-04 17:35:24.346 INFO 2816 --- [ main] c.e.demo_2.HelloWorldExampleApplication : The following profiles are active: @spring.profiles.active@
2020-12-04 17:35:24.806 INFO 2816 --- [ main] c.e.demo_2.HelloWorldExampleApplication : Started HelloWorldExampleApplication in 0.782 seconds (JVM running for 1.406)Ez van a konzolon.
Itt már látszik, hogy próbálkoztam a profillal. -
Aku-Aku
tag
válasz
Drizzt #11345 üzenetére
Köszi!
Közben pontosan azt csináltam amit most látok, hogy javasoltad.
De, az egész dolog több sebből is vérzik sajnos.
Kezdjük ott, hogy ha elindítom az alkalmazást 3 sor üzenet után rögtön terminálódik. Próbáltam valami profile dolgot csinálni mert arra is panaszkodott, de hiába, nem segített. Vagy igen, de az kevés volt.
Nem jövök rá, mi az ami hiányzik.
Ha van valami tanács, hogyan maradjon életben az applikáció annak nagyon örülnék. -
Aku-Aku
tag
Sziasztok!
Az alábbi tutoriálon (Eclipse, Java, Spring Boot, Microservice) próbálok végigmenni:
[link]
Ott akadtam el, hogy valami configuration fájlt kellene csinálni, ezt írják róla:
"Even though this application acts ready as a stand-alone application, we will still add a configuration file to it. This will help us handle the HTTP requests. Refer to the snapshot below."
Szerintetek hogyan kellene elkészíteni és hogyan kellene hozzáadni az alkalmazáshoz?
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged