Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
válasz
b_alazs
üzenetére
Szia Balázs,
sokféle nézőpontból meg lehet közelíteni a tudásszintet és annak méregetését, esetleg tudnád konkretizálni? Ha nem, akkor parancsolj, itt egy rakás, ami felméri, mennyire vagy járatos a jáva (sötét) lelkivilágában.

Nekem még nem volt igényem a tudásszintem méregetésére, szóval nagyon nem is tudnék mást mondani. Esetleg annyit, hogy járj el állásinterjúkra, a cégek majd felmérik a tudásszinted. Mert attól, hogy valaki kívül-belül érti a jávát, még nem feltétlenül lesz értékes a munkaerőpiacon... ha mondjuk nem látott még springet vagy ee-t. Ellenben magas tudású fejlesztők vakargatják a fejüket olyanon - ha először találkoznak vele -, hogy a System.out.println(013) miért 11-et ír ki a konzolra.
Szóval nehéz a tudásszint meghatározása, mondhatni szubjektív.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- Proc. hibás DELL Latitude 3510 Black i3 256 SSD alkatrésznek eladó
- Huawei P40 Pro 5G 256 GB dual sim, félig hibás érintő
- Apple iPad 11 (A16) 128GB Wifi Silver 1ÉV Bontatlan
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Autós kamera eladó
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi