Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
válasz
b_alazs #10181 üzenetére
Szia Balázs,
sokféle nézőpontból meg lehet közelíteni a tudásszintet és annak méregetését, esetleg tudnád konkretizálni? Ha nem, akkor parancsolj, itt egy rakás, ami felméri, mennyire vagy járatos a jáva (sötét) lelkivilágában.
Nekem még nem volt igényem a tudásszintem méregetésére, szóval nagyon nem is tudnék mást mondani. Esetleg annyit, hogy járj el állásinterjúkra, a cégek majd felmérik a tudásszinted. Mert attól, hogy valaki kívül-belül érti a jávát, még nem feltétlenül lesz értékes a munkaerőpiacon... ha mondjuk nem látott még springet vagy ee-t. Ellenben magas tudású fejlesztők vakargatják a fejüket olyanon - ha először találkoznak vele -, hogy a System.out.println(013) miért 11-et ír ki a konzolra.
Szóval nehéz a tudásszint meghatározása, mondhatni szubjektív.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged