- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Acer notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nyaralás előtti hardverszemle
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
<Lacy85> #9811 üzenetére
Új frontend fejlesztésre JSP-t nem javaslom, egyáltalán nem. Függetlenül az Oracle és Java EE viszonyától, mert ez itt irreleváns. JSP már nem fog fejlődni érdemben, ha Oracle diktál Java EE fronton, ha nem.
Érdemes lehet max pár órát rászánni, megnézni, hogy ilyen is volt, hozzátartozik az evolúcióhoz címszóval, kipróbálod, megérted, pipa, next. Servlet speccel azért érdemes lehet tisztában lenni.A "dobja az Oracle" lehet pozitív vagy negatív is, én inkább pozitívumként élem meg, hogy hátralép egyet és átengedi a communitynek az irányítást, a tényleges következményeket utólag lehet majd értékelni. A jelenlegi állapotában a Java EE egy használható platform. Amire nincs jelenleg Java EE spec, és reális igény, azt belegózhatod majd külső libraryként a stackbe, mint ahogy teheted most is. Én akkor se aggódnék néhány éves távlatban, ha nem volna egyáltalán Java EE fejlesztés. De erről nincs szó.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bittorrent topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Acer notebook topic
- Facebook és Messenger
- Sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- További aktív témák...
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest