Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Nem kéne ezt belerakni topic összefoglalóba?
Esetleg mellé tenni pár linket könyvekre / weboldalakra "hogy álljunk neki java-zni" címmel, illetve néhány IDE ajánlás, esetleg felsorolni pár manapság java téren népszerű technológiát (ideértve frameworkot, verziókezelőt, stb.), aminek legalább a nevét célszerű ismerni. Nagyjából úgyis ezek a kérdések szoktak felmerülni, ha nem valami konkrét kérdés van. -
eliterob
tag
igen jdk telepités megvolt környezeti változokat átirtam ez idáig ok
java parancs és a java version parancs futása is zajlik
és itt a vége a dolgoknak ezért nem értem magát a programot nem futtatja
a javac parancsot nem érti: a rendszer a megadott parancsot nem ismeri fel se külső se belső rendszerként se futtatható programként.. ezt dobja...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 12/18 mag, 36 GB RAM, 512GB SSD - 27% ÁFA 0372AB
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Esetleg mellé tenni pár linket könyvekre / weboldalakra "hogy álljunk neki java-zni" címmel, illetve néhány IDE ajánlás, esetleg felsorolni pár manapság java téren népszerű technológiát (ideértve frameworkot, verziókezelőt, stb.), aminek legalább a nevét célszerű ismerni. Nagyjából úgyis ezek a kérdések szoktak felmerülni, ha nem valami konkrét kérdés van.