- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autóhifi
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
Ursache
üzenetére
Sokkal nagyobb probléma, hogy egy kód elfér a képernyőn, vagy sem. Ha egy metódust nem látsz át scrollozások nélkül, akkor cumi van. Ez persze nem jelenti azt, hogy vég nélkül minimalizált kódot kellene gyártani, de ne okozzon már gondot egy seniornak (elvileg a debug/javítás nem junior feladat) egy ilyen sor.
Ezerszer futottam már bele olyan kódba, ahol a fene sem tudta kibogarászni, hogy mi a rák járt a kolléga fejében, amikor 10 soron keresztül agyament logikával oldotta meg azt, ami 1 sorban elfért volna. Szerintem sokszor át sem tudják igazán gondolni a problémát kicsiben, amikor ilyen elnyújtott marhaságokat lekódolnak. Aztán nem mersz hozzányúlni, mert működik valami csoda folytán, de az ügyfél kis módosítást kért.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Ismét elérhető Steamen a Counter-Strike: Global Offensive
- Mondd, hogy csíííz: Fatal Frame II: Crimson Butterfly Remake teszt
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi belépő szinten
- Árat emel a Vivo és az iQOO Kínában
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Temu
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest