Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• jetarko

csendes tag

válasz moriak #6754 üzenetére

"Ugyan azokat a hívásokat írod meg 2X egyszer mv-ként adod vissza másszor pedig JSON-ben."

Vagy nem értelek vagy nem jól fogalmaztam, mert miért írnám meg 2-szer:)
    Angular js-t valójában még sose használtam, csak nézegettem és ezért nem teljesen tudom, hogyan működik, de sajnos most nincs időm tesztelgetni, de hamarosan már végre lesz:)

Én arra gondoltam h létrehozok egy project1-t(artifact vagy akárhogy hívják) és ebben létrehozok entitásokat,service,dao és restfull controllereket amibe pl megírom, hogy user felvétele, userek listázása, és user törlése db-be. Ezek ugye mind jsonos műveletek lesznek. Ez lesz az egész alkalmazás "agya".
    Project2-be létrehozok templateket és mondjuk azt mondom h a controller egyik fv-e visszaadja a home oldalt induláskor. Ez lesz az alkalmazás egyik megjelenítése formája.
    Kiteszem a szerverre mind2 war-t.
    Projekt1-ben van listUsers fv ami jsonba visszaadja a usereket. Projekt2-ben meghívom h localhost:8080/project1/listUsers(pl tomcatnél) amikor betölt a localhost:8080/project2/home. Az lenne a kérdés, hogy ez hülyeség vagy ennek van értelme ha tényleg akarok hozzá web,android vagy más alkalmazásokból használni a funkciókat, persze ha értelmesek. Ha csak weboldalnál maradok, akkor ez nyilván csak fölösleges bonyolítás, de jó hosszútávon gondolkodni.

Köszi szépen, hogy válaszolsz az amatőr kérdéseimre:)

Új hozzászólás Aktív témák