Új hozzászólás Aktív témák
-
Aethelstone
addikt
Ez mondjuk nem feltétlenül igaz.
Maximum annyi, hogy a különféle tiszta JS frameworkok alapvetően HTML alapúak és a JS csak amolyan kiegészítő. Dinamikus formkezelés, eventek, stb.
A GWT meg full JS, tehát a HTML oldalak is JS kóddal épülnek fel és kerülnek a DOM-ba. Lehet deklaratíve is kódolni, lásd UIBinder, de az elkészült kód az ugyanaz lesz.
A nem feltétlenült úgy értem, hogy pl. JQuery vagy AngularJS segítségével is lehet olyan kódot írni, amiben egy darab HTML nincs, de nem ez a design pattern ezekben.
A legnagyobb előnye egyébként a GWT-nek az említett JS framework halmazzal szemben, hogy JAVA. Minden design pattern, stb. használható. Nekem sosem volrt kedvem JS design patterneket megtanulni
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Google Pixel topik
- Monitor hiba topik
- Linux kezdőknek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest