Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-v-
addikt
Sorry androidot nem láttam, ahhoz nem (sem
) értek

(#5288) floatr: hát részletkérdés az igaz, de szerintem rontja eléggé az olvashatóságot. És ha pár ilyen részletkérdés mind "rosszul" van és összeadódnak, akkor máris bajban lehet az ember ... vagy legalábbis nekem ez a tapasztalatom, de lehet csak én szopom be mindig az ótvar legacy code baseket

Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
Aktív témák
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- 3DMark 11 eredmények
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Masszív akkumulátorral várható a Magic8 Pro Air
- SONY LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Benq ZOWIE XL2746K TN 240Hz DyAc 27 Inch Gaming Monitor for Esports
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060 12GB / 16GB D4 / 256+512GB SSD
- Samsung galaxyS8ultra
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 14" Retina / M1 Pro / 16GB RAM / 1TB SSD / Astro/ AppleCare+
- GF63 Thin 11UD 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) értek