Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
"A default methodokkal interfészekhez lehet alapértelmezett implementációkat írni, tehát ha van valami közös funkció amit egy interfészt megvalósító osztályoknak mindnek tudnia kell, és pont ugyanúgy, akkor nem kell se abstract ősosztály, se kódot ismételni."
Ez mondjuk tud hasznos lenni.
-
floatr
veterán
Persze, az api egy dolog, de nem azt tolják, hanem a lambdát. Az meg csak ennyi; lett pár új operátor, meg egy kicsit rövidebb a kód, cserébe könnyebben bele lehet zavarodni.
Ez a default cucc is elég érdekes, amikor többszörös öröklés jön elő. Veszélyes vizekre tévedtek ezzel.
-
-v-
addikt
mindig azt vallottam és tartom is, hogy minél kevesebb kódot ír az ember, annál jobb
Háát ... én meg inkább Clean Code stb. felé hajlok. Meg afelé, hogy attól mert van kalapácsom, még ne lássak mindent szögnek. Van amikor igen, jó az ha minél kevesebb kódot irok, valamikor meg nem jó ...
Szeirntem is csak szintaktikai édestiszer ez a lambda, semmi ténylegesen újat nem hoz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- DJI Osmo Pocket 3
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő